top of page

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ   в POINT ART BG

Untitled-1.png

Цената за доставка на територията на Република България при обща сума на заявка до 400 лева е 5.60 лева, а при поръчки на стойност над 400 лв. – БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

1. Наложен платеж 

Заплащането на дължимата сума по направена онлайн поръчка се извършва в момента на доставката от куриерско дружество - СПИДИ АД,, EMS BULPOST или Еконт Експрес АД . Дължимата сума се заплаща на представителя на куриерската служба. Разписката, която получавате от куриера при доставка на поръчката е равносилна на касов бон. За издадени фактури разписката получена при доставка на поръчката се прикрепя към нея.

2. Чрез  PayPal

Интернационална система, даваща възможност за трансфер на пари чрез уеб сайт (електронна алтернатива на традиционните разплащания с чекове и банкови преводи). PayPal е  посредник, който улеснява електронната търговия по света, без да разкрива финансова информация при сделките.    При избор на този вид плащане ще бъдете препратени към страницата на PayPal и следвайки стъпките да направите своето разплащане.

 

Изисква регистрация, за повече подробности вижте ТУК.

3. Чрез Банков превод

Можете да извършите плащане на дължима сума по извършена поръчка като доставка се извършва САМО след потвърждение за банков превод на дължимата към поръчката Обща сума.

 

Можете да ни платите по банков път чрез кредитен превод по наша сметка при следните реквизити на Вашето преводно нареждане, както следва:

IBAN: BG74UBBS88881000916360

BIC:    UBBSBGSF

 

ВНИМАНИЕ: Условията на изпълнение на Вашата поръчка започват да текат от деня, следващ заверката на посочената по-горе IBAN сметка.

При избор на този вид плащане, ще се свържем с Вас, за уточнение на заявена поръчка. 

4. Чрез дебитна/кредитна карта

С този метод можете да платите с банкова карта издадена от Българска или чужда банка директно, като транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (BGN) или Евро (EUR).

Видовете приемани карти са:

MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY

 

За идентифицирането Ви като картодържател, платежният сървър за електронна търговия на обслужващата ни банка поддържа схемите за автентикация на международните картови организации - Verified by VISA и MasterCard SecureCode.

 

Оналйн плащането с дебитна или кредитна карта при пазаруване в www.pointartbg.com става посредством виртуален пост и платежна инфраструктура за интернет плащания на Stripe, поддържаща онлайн плащания в над 135 страни. При завършване на поръчка сайтът ще ви прехвърли към страница, където да оторизирате плащането.

Данните, които трябва да попълните са:

- Номер на картата

- CVV - таен код от гърба на картата

- дата на валидност на картата

- име на картодържателя

ВНИМАНИЕ

  • Моля, обърнете внимание, че вашата V PAY или MasterCard Electronic карта ще се приеме само, ако е регистрирана за участие в схемите за онлайн автентикация Verified by Visa или MasterCard SecureCode.

  • Максималната сума за трансакция е 10 000 лева. 

  • ПОИНТ АРТ 2015 ЕООД не съхранява картови данни на своите клиенти, пазарували онлайн и платили посредством дебитна или кредитна карта.

* Всички посочени цени на уебсайта www.pointartbg.com са в български лева и са с включено ДДС.

** Изключват се доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др. които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

bottom of page